top of page
Still Life

Gaukite individualų mitybos planą, kuris tikrai veikia.​
Pirmi rezultatai jau po 7 dienų!

2-Receptas-telefone.png
Mintybos-planavimas-telefone-m.png

Kaip numesti pilvą po gimdymo

Sėkmės istorija. Manęs laukia Jolita (vardas pakeistas), dvynukų mama. Po gimdymo praėjo jau 7 metai, vaikai pradėjo lankyti mokyklą, o svoris, priaugtas nėštumo metu, niekur nedingo, net padidėjo. Didžioji dalis riebalų susikaupusi ant pilvo, todėl, pasak Jolitos, neretai tenka išgirsti klausimą: „ar vėl laukiesi?“. Šis klausimas jauną moterį varo į neviltį, todėl ji nusprendė nieko nebelaukti ir pradėti keistis.

Roberta Mišeikienė Kaip numesti pilvą po gimdymo

Jolita:

ūgis 168 cm, amžius 35 metai, svoris 95 kg;

KMI (kūno masės indeksas) - 33.66 pirmo laipsnio nutukimas / vidutinė lėtinių susirgimų rizika.


Išsiaiškiname, ką Jolita valgo, kaip gamina, koks mitybos režimas. Apklausa parodė, kad mityboje karaliauja riebalai, o šviežių daržovių ir viso grūdo produktų labai trūksta. Maistas, kuriame daug riebalų, turi daug kalorijų, todėl visiškai nepastebimai Jolita nuolat viršijo savo kalorijų normą, ko pasekoje svoris ne tik nekrito, bet ir augo. Be to, moteris neskyrė dėmesio valgymo režimui: didžiausią maisto kiekį suvalgydavo vakare.


Didžiausia Jolitos baimė, kad, valgant pagal mitybos planą, turės praleisti daug laiko virtuvėje, valgyti neįvairų, tik virtą ar garuose ruoštą maistą, kuris šeimai nepatiks, nepasiteisino. Pagal jos mitybos planą, skaniai maitintis, galėjo visa šeima, skyrėsi tik porcijos dydis.


Pirmasis Jolitos pirkinys, po mitybos konsultacijos: nauja keptuvė su nepridegančiu dugnu, kurioje gaminant maistą užtenka naudoti nedidelį kiekį riebalų, be to, toje pačioje keptuvėje, įpylus šiek tiek vandens, galima maistą troškinti.


Jūs net neįsivaizduojate, su kokiu užsidegimu ir tikslumu moteris laikėsi mitybos plano ir kokį puikų rezultatą pasiekė! Pagaliau Jolita atrado laiko sau ir pradėjo sportuoti. Po mėnesio ji neteko 7 kg. O, svarbiausia, tie nelemti kilogramai nukrito nuo pilvo! Sekantį mėnesį nukrito dar 5 kg.


Po dviejų mėnesių, kai nukrito apie 12 kg, moters pilvas pradėjo po truputį leistis žemyn. Su tokiu reiškiniu dažniausiai susiduriama tada, kai oda neelastinga, turi daug strijų, bei didžioji dalis riebalų koncentruojasi vienoje kūno vietoje, šiuo atveju ant pilvo. Į pagalbą atėjo: diržas ir stangrinantis kūno kremas. Jolita du kartus per dieną naudojo kremą ir daugiau nei pusę dienos nešiojo diržą. Pilvas nustojo leistis žemyn, oda ženkliai sustangrėjo.


O kiek pagyrimų Jolita sulaukė iš aplinkinių ir sporto salėje, nes pasiektas rezultatas matėsi akivaizdžiai!

Kaip numesti svorio po nėštumo?

Jolita pasiekė savo tikslą: numetė 25 kg, bet didžiausias pasiekimas tai - ženkliai pagerėjusi sveikata, nuotaika ir gyvenimo kokybė. Mūsų keliai išsiskyrė. Sėkmės Tau Jolita! Štai ir istorijos pabaiga...


P.s.

Užduokite sau klausimą: "kada užaugo svoris?". Jei atsakymas "po gimdymo", tai suskaičiuokite kiek metų nešiojate papildomą svorį. Visada galite rinktis: ar nusimesti tuos kilogramus, ar toliau juos nešioti...


Sočios vakarienės, kuriose dominuoja riebalai – tai papildomi kilogramai.


Jei didžioji dalis riebalų kaupiasi ant pilvo, krentant svoriui naudokite pagalbines priemones: stangrinantį kremą ir diržą. Sportuokite!


Nesivaikykite greito rezultato! Svorį meskite lėtai! Laikantis agresyvių dietų (keto, atkinso, dukano ar suvartojant labai mažai kalorijų) netenkama daug vandens, oda ir raumenys tampa suglebę. Naujų kolageno ir elastino skaidulų susidarymą slopina kortizolis (streso hormonas), nes greitas svorio metimas ypač trūkstant angliavandenių - tai stresas organizmui. Po tokio svorio metimo tapsite plastikos chirurgų pacientu.


Mielos moterys - kiekviena esate nepakartojama, todėl neužmirškite savęs mylėti ir skirti dėmesio sau...

Užsisakę mitybos planą, tiksliai žinosite, kokio dydžio turi būti Jūsų porcija. Užpildykite Kalorijų skaičiuoklę ir užsisakyti individualų mitybos planą svoriui mesti.


bottom of page