Tortilija su kopūstu ir virta vištiena
- Roberta Mišeikienė
- 2018-11-14
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2023-07-11
Receptas - tik 5 ingredientai! Pekino kopūstas bus sultingas ir traškus, jei apšlakstysite padažu. Padažą pasigaminkite patys iš citrinos sulčių ir agavų sirupo. Agavų sirupą galite pakeisti medumi, o tortiliją lavašu. Šį patiekalą tinka valgyti ir pietums, ir vakarienei.

Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):
Viso grūdo tortilija;
Virta vištos krūtinėlė;
Pekino (kininis) kopūstas;
Citrinos sultys;
Agavų sirupas;
Gaminimo eiga:
Vištos krūtinėlę išvirkite vandenyje. Patarimas: kai vištiena išvirs, neskubėkite jos ištraukti iš vandens. Palikite vandenyje nors 10 min, vištiena bus sultingesnė.
Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis, užpilkite padažiuką ir gerai sumaišykite. Padažas: agavų sirupą sumaišykite su citrinos sultimis.
Vištieną ir kopūstą susukite į tortiliją. Skanaus!
Receptas iš www.emityba.lt mitybos plano. Užsisakę mitybos planą, tiksliai žinosite, kokio dydžio turi būti Jūsų porcija. Užsisakyti individualų mitybos planą galite čia: