top of page
Still Life

Gaukite individualų mitybos planą, kuris tikrai veikia.​
Pirmi rezultatai jau po 7 dienų!

2-Receptas-telefone.png
Mintybos-planavimas-telefone-m.png

Vištiena su ananasais ir ryžių makaronais

Vištiena su ananasais ir ryžių makaronais - tai puikus receptas pietums be gliuteno ir pieno produktų. Tik 5 ingredientai! Užtruksite tik 15 minučių.


Vištiena su ananasais ir ryžių makaronais

Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt


Gaminant vištieną su ananasais ir ryžių makaronais, vištienos gabaliukai yra apkepami arba troškinami su įvairiais prieskoniais, kol tampa minkšti ir sultingi. Ananasai sudedami paskutiniu momentu, kad jų saldus skonis galėtų subtiliai pradėti skleistis į patiekalą.


Ingredientai (dvi porcijos):


  • Vištos krūtinėlė 200 g

  • Alyvuogių aliejus 10 g

  • Konservuoti ananasai 100 g (be skysčio, tačiau galite naudoti ir prinokusį ananasą)

  • Actas 1 arb.š. (arba pagal skonį)

  • Ryžių makaronai 140 g


Gaminimo eiga:


  • Ryžių makaronus paruoškite pagal instrukciją ant pakelio.

  • Vištos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis.

  • Keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną.

  • Baigiant kepti vištienai, sudėkite ananasus (be skysčio!), prieskonius, druską ir supilkite actą.

  • Naudojau prieskonius su kariu, todėl tokia graži patiekalo spava.

  • Troškinkite apie minutę maišydami.

  • Vištieną su ananasais patiekite su ryžių makaronais.


Vištiena su ananasais ir ryžių makaronais - tai patiekalas turintis unikalų tropinių vaisių ir mėsos derinį, praturtintą egzotiškais skoniais, ir yra puikus pasirinkimas ir metant svorį, ir sportuojant, ir norintiems valgyti sveikiau. Skanaus!


Nebevarkite, gaukite savo Personalizuotą mitybos planą svoriui mesti www.emityba.lt platformoje ir meskite svorį skaniai valgydami ir neskaičiuodami kalorijų. Mitybos plane patys galėsite nuspręsti, kokius pasirinkti patiekalus. Patiekalai tik iš 5 ingredientų, todėl lengvai ir be vargo gaminsite bei turėsite pirkinių sąrašą.


Kalorijų skaičiuoklė svoriui mesti

Comentários


bottom of page