top of page
Still Life

Gaukite individualų mitybos planą, kuris tikrai veikia.​
Pirmi rezultatai jau po 7 dienų!

2-Receptas-telefone.png
Mintybos-planavimas-telefone-m.png

Avižų dribsniai su kakava ir datulėmis

Jei pritrūko idėjų, kaip skaniai paruošti avižų dribsnius, išbandykite šį receptą! Kakava suteikia košei šokoladinį skonį, o datulės saldumo. Tikras desertas, tačiau be pridėtinio cukraus!


Avižų dribsniai su kakava ir datulėmis

Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt

Avižų dribsniai su kakava ir datulėmis - tai skanus ir maistingas patiekalas, kuriame derinamas avižų dribsnių naudingumas su sodriu kakavos skoniu ir natūraliu datulių saldumu.


Kakava.

Kakava, gaunama iš kakavos pupelių, naudojama patiekaluose dėl sodraus ir malonaus šokolado skonio. Kakavoje taip pat gausu antioksidantų ir ji turi naudos sveikatai: gali pagerinti nuotaiką ir naudinga širdžiai. Derinant su avižų dribsniais, kakava suteikia skanų šokoladinį skonį, kuris paverčia patiekalą maloniu skanėstu.


Datulės.

Datulės yra saldūs vaisiai, kurie suteikia natūralų saldumą ir karamelinį skonį. Jose yra daug skaidulų, vitaminų ir mineralų, todėl - tai maistingas saldiklis. Datulės suteikia avižų dribsniams natūralaus saldumo, papildo kakavos sodrumą ir subalansuoja patiekalo skonį.



Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):


  1. Avižų dribsniai (nevirti);

  2. Kakava (be cukraus);

  3. Linų sėmenys;

  4. Džiovintos datulės;


Gaminimo eiga:


Avižų dribsnius, supjaustytas datules, kakavą, linų sėmenis suberkite į gilesnį indą ir sumaišykite. Įberkite žiupsnelį druskos ir užpilkite karštu vandeniu. Vėl sumaišykite ir uždenkite. Palikite 10-15 min. Skanaus!


Pamirškite šabloninius mitybos planus, nes www.emityba.lt platformoje kiekvienas narys gauna personalizuotą mitybos planą su daugybe kombinacijų iš 1000 sveikų receptų bazės, ne kas savaitę, o iš karto. Pasiekite savo tikslus ir toliau kelkite naujus, kad būtumėte sveikesni ir laimingesni!


Užsisakyti individualų mitybos planą galite čia:


Mitybos planas svoriui mesti

bottom of page