top of page
Still Life

Gaukite individualų mitybos planą, kuris tikrai veikia.​
Pirmi rezultatai jau po 7 dienų!

2-Receptas-telefone.png
Mintybos-planavimas-telefone-m.png

Salotos su vištiena, daržovėmis, vynuogėmis

Gaivios ir lengvos salotos vakarienei. Skanu ir sotu, išbandykite. Neretai, atsisakę, gliuteno ar pieno produktų, nesugalvoja ką valgyti. Tokių žmonių mityba tampa neįvairi ir nuobodi. Tačiau kiti valgytojai per dažnai ir per daug vartoja pieno produktų ir produktų su gliutenu, ko pasekoje gali atsirasti šių produktų netoleravimas. Šis receptas - be gliuteno ir be pieno produktų.

Dažnai skamba rekomendacijos, kad vaisių po pietų valgyti nebegalima. Tačiau viską lemia ne patys vaisiai, o vaisių kiekiai. Jei suvalgysite pvz., kekę vynuogių, greičiausiai, viršysite savo kaloražą ir nepasieksite rezultato. Jei salotas tik pagardinsinsite vynuogėmis, tai mėgausitės skaniomis salotomis.


Receptas iš mitybos plano, todėl ingredientai skaičiuojami individualiai.


Reikės:


1. Vištos krūtinėlės; 2. Mėgiamų šviežių daržovių ir žalumynų; 3. Vynuogių (naudojau žalias besėkles, bet tinka visokios, tik kauliukus reiks išimti); 4. Alyvuogių aliejaus;


Gaminimas visiškai paprastas:


Keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištieną (jei naudosite vištieną virtą ar ruoštą garuose, aliejų sumaišykite su daržovėmis). Naudojau prieskonius su kariu. Skanu ir pikantiška. Vištieną patiekite su daržovėmis ir vynuogėmis. Nepagailėkite žalumynų. Skanaus!


Receptas iš www.emityba.lt mitybos plano. Užsisakę mitybos planą, tiksliai žinosite, kokio dydžio turi būti Jūsų porcija. Užsisakyti individualų mitybos planą galite čia:


bottom of page