top of page
Still Life

Gaukite individualų mitybos planą, kuris tikrai veikia.​
Pirmi rezultatai jau po 7 dienų!

2-Receptas-telefone.png
Mintybos-planavimas-telefone-m.png

Kokteilis su braškėmis, bananu, riešutais

Mitybos planas, kuriame rasite sveikų kokteilių - tai lengvas ir skanus būdas sveikai valgyti bei mesti svorį. Kokteilis karštą vasaros dieną ir atgaivins, ir pamaitins. Kokteilis - tai pilnavertis patiekalas, kuris tinka ir pusryčiams, ir užkandžiui, ir po treniruotės.

Gaminant kokteilius, svarbu atsižvelgti į sezoniškumą ir naudoti sezonines uogas ar daržoves. Šiame kokteilyje naudojau braškes, kadangi jų sezonas. Be to, braškės jau pakankamai saldžios, todėl mažiau reikės ingredientų, kurie suteiks kokteiliui saldumo. Tačiau jų reikės...


Kokteilį puikiausiai pasaldino bananas. Nebereikia jokio pridėtinio cukraus ar sirupo. Tai labai svarbu metant svorį. Bananas taip pat sutirštino kokteilį, todėl jį maloniau gerti.


Šiame kokteilyje mažai druskos ir daug kalio, bei vitamino C, todėl jį gali rinktis norintys sumažinti druskos vartojimą, o tuo pačiu sumažinti kraujo spaudimą.


Mitybos plano lengva laikytis, kai ingredientai žinomi ir lengvai randami beveik kiekvienoje parduotuvėje. Kokteilio skonis - subalansuotas. Tai reiškia, kad gerdami šį kokteilį jausite saldų (bananas), rūgštų (kefyras, braškės), sūrų (kefyras) skonius. O graikiniai riešutai visus skonius sujungs į visumą. Tai tikras malonumas mūsų skonio receptoriams.

Reikės tik 4 ingredientų:

  1. Kefyro 2.5% r. - pilnaverčių baltymų ir riebalų bei gerųjų bakterijų šaltinis, suteikia sotumo ir gerina virškinimą.

  2. Braškių - uogos, vitaminų ir mineralų šaltinis.

  3. Banano - kalio šaltinis, kokteilio tirštumas.

  4. Graikinių riešutų - gerieji riebalai, sotumas, kokteilio tirštumas.




Gaminimas:


Visus ingredientus sudėkite į trintuvę ir sutrinkite.


Kuo ilgiau trinsite, tuo skaniau.


Viskas, mėgaukitės kokteiliu. Skanaus!





Receptas iš www.emityba.lt mitybos plano. Užsisakę mitybos planą, tiksliai žinosite, kokio dydžio turi būti Jūsų porcija. Užsisakyti individualų mitybos planą galite čia:


bottom of page