Avižų dribsniai su feta ir braškėmis
Updated: May 10, 2021
Receptas - skubantiems! Nereikia virti, tik užpilti karštu vandeniu. Pusryčiai sotūs ir skanūs, be pridėtinio cukraus. Braškės suteikia patiekalui gaivumo ir saldumo. Receptas tinka ir vegetarams. Puikūs pusryčiai ir sportuojantiems, ir skubantiems į darbą.

Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt
Ingredientai (skaičiuojami tik individualiai):
Avižų dribsniai;
Linų sėmenys;
Braškės;
Sūris feta;
Gaminimo eiga:
Avižų dribsnius ir linų sėmenis sumaišyk ir užpilk karštu vandeniu (viena dalis avižų ir trys dalys vandens). Truputį pasūdyk ir vėl sumaišyk. Sandariai uždenk ir palik brinkti apie 10 - 15 min. Avižų dribsnius galima ir virti, tačiau be linų sėmenų. Jei virsi, linų sėmenis sudėk, kai avižos išvirs. Valgyk su braškėmis ir sūriu. Skanaus!