Avižų dribsniai su feta ir braškėmis
Receptas - skubantiems! Nereikia virti, tik užpilti karštu vandeniu. Pusryčiai sotūs ir skanūs, be pridėtinio cukraus. Braškės suteikia patiekalui gaivumo ir saldumo. Receptas tinka ir vegetarams. Puikūs pusryčiai ir sportuojantiems, ir skubantiems į darbą.

Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt
Ingredientai (skaičiuojami tik individualiai):
Avižų dribsniai;
Linų sėmenys;
Braškės;
Sūris feta;
Gaminimo eiga:
Avižų dribsnius ir linų sėmenis sumaišykite ir užpilkite karštu vandeniu (viena dalis avižų ir trys dalys vandens). Truputį pasūdykite ir vėl sumaišykyte. Sandariai uždenkite ir palikite brinkti apie 10 - 15 min. Avižų dribsnius galima ir virti, tačiau be linų sėmenų. Jei virsite, linų sėmenis sudėkite, kai avižos išvirs. Valgykite su braškėmis ir sūriu. Skanaus!
Receptas iš www.emityba.lt mitybos plano. Užsisakę mitybos planą, tiksliai žinosite, kokio dydžio turi būti Jūsų porcija. Užsisakyti individualų mitybos planą galite čia: