Roberta Mišeikienė

1 min.

Tortilija su kopūstu ir virta vištiena

Atnaujinta: 2023 m. liepos 11 d.

Receptas - tik 5 ingredientai! Pekino kopūstas bus sultingas ir traškus, jei apšlakstysite padažu. Padažą pasigaminkite patys iš citrinos sulčių ir agavų sirupo. Agavų sirupą galite pakeisti medumi, o tortiliją lavašu. Šį patiekalą tinka valgyti ir pietums, ir vakarienei.

Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):

  1. Viso grūdo tortilija;

  2. Virta vištos krūtinėlė;

  3. Pekino (kininis) kopūstas;

  4. Citrinos sultys;

  5. Agavų sirupas;

Gaminimo eiga:

  • Vištos krūtinėlę išvirkite vandenyje. Patarimas: kai vištiena išvirs, neskubėkite jos ištraukti iš vandens. Palikite vandenyje nors 10 min, vištiena bus sultingesnė.

  • Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis, užpilkite padažiuką ir gerai sumaišykite. Padažas: agavų sirupą sumaišykite su citrinos sultimis.

  • Vištieną ir kopūstą susukite į tortiliją. Skanaus!

Receptas iš www.emityba.lt mitybos plano. Užsisakę mitybos planą, tiksliai žinosite, kokio dydžio turi būti Jūsų porcija. Užsisakyti individualų mitybos planą galite čia: