• Roberta Mišeikienė

Tunas su saldžia bulve

Updated: May 11

Saldžią bulvę (batatą) dažnai renkasi: norintys paįvairinti savo mitybą, norintys sulieknėti ir sportuojantys. Saldi bulvė dažniausiai yra kepama orkaitėje, tačiau, jei neturi laiko, išsikepk keptuvėje. Pasigaminsi labai greitai, o skonis tikrai nustebins! Patiekalas tinka ir pietums, ir vakarienei.

Saldi bulvė (batatas) su tunu neįprastas, tačiau įdomus ir skanus derinys. Tunas dažniausiai būna tvirtos tekstūros ir sūrus, o saldi bulvė sušvelnina patiekalą.


Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt


Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):


  1. Saldi bulvė;

  2. Skardinė tuno (savo sultyse);

  3. Šviežios daržovės;

  4. Alyvuogės (sūryme);

  5. Alyvuogių aliejus;


Gaminimo eiga:


Bulvę nuskusk ir supjaustyk kubeliais. Keptuvėje vidutiniškai įkaitink aliejų ir bulvę apkepk. Patiek su tunu (skystį nupilk), daržovėmis ir alyvuogėmis. Skanaus!



#vakarienė #bepieno #begliuteno #vegetarai #saldibulvė #batatai #tunas

0 views

KONTAKTAI

 +370 655 07454

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Pinterest Icon

© 2019 UAB Sveikatinimo Akademija. Visos teisės saugomos