• Roberta Mišeikienė

Tunas su saldžia bulve

Updated: 6 days ago

Saldžią bulvę (batatą) dažnai renkasi: norintys paįvairinti savo mitybą, norintys sulieknėti ir sportuojantys. Saldi bulvė dažniausiai yra kepama orkaitėje, tačiau, jei neturi laiko, išsikepk keptuvėje. Pasigaminsi labai greitai, o skonis tikrai nustebins! Patiekalas tinka ir pietums, ir vakarienei.

Tunas su saldžia bulve

Saldi bulvė (batatas) su tunu neįprastas, tačiau įdomus ir skanus derinys. Tunas dažniausiai būna tvirtos tekstūros ir sūrus, o saldi bulvė sušvelnina patiekalą.


Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt


Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):


  1. Saldi bulvė;

  2. Skardinė tuno (savo sultyse);

  3. Šviežios daržovės;

  4. Alyvuogės (sūryme);

  5. Alyvuogių aliejus;


Gaminimo eiga:


Bulvę nuskusk ir supjaustyk kubeliais. Keptuvėje vidutiniškai įkaitink aliejų ir bulvę apkepk. Patiek su tunu (skystį nupilk), daržovėmis ir alyvuogėmis. Skanaus!




Recent Posts

See All