Tortilija su kopūstu ir virta vištiena
Updated: May 10, 2021
Receptas - tik 5 ingredientai! Pekino kopūstas bus sultingas ir traškus, jei apšlakstysi padažu. Padažą pasigamink pats iš citrinos sulčių ir agavų sirupo. Agavų sirupą gali pakeisti medumi, o tortiliją lavašu. Šį patiekalą tinka valgyti ir pietums, ir vakarienei.

Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):
Viso grūdo tortilija;
Virta vištos krūtinėlė;
Pekino (kininis) kopūstas;
Citrinos sultys;
Agavų sirupas;
Gaminimo eiga:
Vištos krūtinėlę išvirk vandenyje. Patarimas: kai vištiena išvirs, neskubėk jos ištraukti iš vandens. Palik vandenyje nors 10 min, vištiena bus sultingesnė.
Kopūstą supjaustyk plonomis juostelėmis, užpilk padažiuką ir gerai sumaišyk. Padažas: agavų sirupą sumaišyk su citrinos sultimis.
Vištieną ir kopūstą susuk į tortiliją. Skanaus!