• Roberta Mišeikienė

Tortilija su kopūstu ir virta vištiena

Updated: 6 days ago

Receptas - tik 5 ingredientai! Pekino kopūstas bus sultingas ir traškus, jei apšlakstysi padažu. Padažą pasigamink pats iš citrinos sulčių ir agavų sirupo. Agavų sirupą gali pakeisti medumi, o tortiliją lavašu. Šį patiekalą tinka valgyti ir pietums, ir vakarienei.

Tortilija su kopustu ir vištiena

Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):


  1. Viso grūdo tortilija;

  2. Virta vištos krūtinėlė;

  3. Pekino (kininis) kopūstas;

  4. Citrinos sultys;

  5. Agavų sirupas;


Gaminimo eiga:


  • Vištos krūtinėlę išvirk vandenyje. Patarimas: kai vištiena išvirs, neskubėk jos ištraukti iš vandens. Palik vandenyje nors 10 min, vištiena bus sultingesnė.

  • Kopūstą supjaustyk plonomis juostelėmis, užpilk padažiuką ir gerai sumaišyk. Padažas: agavų sirupą sumaišyk su citrinos sultimis.

  • Vištieną ir kopūstą susuk į tortiliją. Skanaus!



Recent Posts

See All