• Roberta Mišeikienė

Sumuštinis su pievagrybiais, daržovėmis, sūriu

Updated: May 26

Sumuštinis - puikus pasirinkimas ne tik pusryčiams, bet ir pietums ar vakarienei. Skanu, sotu, sveika. Jei iš ryto neturite laiko gaminimui, tai sudėtingesnius sumuštinius galite pasigaminti vakare. Sudėtingesnis - tai reiškia, kad reikės keletą minučių patroškinti daržoves su pievagrybiais. Ir viskas.

Sumuštinis su pievagrybiais, daržovėmis, sūriu

Ingredientai aiškūs ir žinomi, be to, juos galima rasti beveik visose parduotuvėse:


1. Daržovės (baklažanas, paprika, cukinija);

2. Pievagrybiai;

3. Duona;

4. Sūris;

5. Alyvuogių aliejus;


Gaminimas:


Supjaustykite daržoves stambiais kubeliais, o pievagrybius į keturias dalis.


Keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų ir sudėkite baklažaną su paprika. Troškinkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės.


Sudėkite pievagrybius ir cukiniją, pasūdykite ir troškinkite, kol suminkštės cukinija ir pievagrybiai.


Stebėkite, kad daržovės ir pievagrybiai nepavirstų į košę, o išlaikytų formą!


Papildomai dėti prieskonių nebereikia, nes visi ingredientai turi puikų skonį, o prieskoniai gali jį nuslopinti. Tačiau rinktis Jums. Patiekite su duona, užbarstykite sūrio.


Skanaus!






Recent Posts

See All