top of page
Still Life

Gaukite individualų mitybos planą, kuris tikrai veikia.​
Pirmi rezultatai jau po 7 dienų!

2-Receptas-telefone.png
Mintybos-planavimas-telefone-m.png

Šokoladinė košė su uogomis

Išbandykite naują skonį ir pasilepinkite šokoladine koše su uogomis, kuri suteiks ir energijos, ir sotumo! Tik 4 ingredientai, kuriuos rasite bet kurioje parduotuvėje. Sutaupysite laiko, nes košės nereikia virti, tik užpilti karštu vandeniu. Patiekalas be pieno produktų ir pridėtinio cukraus!

Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt


Ingredientai (skaičiuojami individualiai):

  1. Avižų dribsniai;

  2. Kakavos milteliai (be cukraus);

  3. Datulės džiovintos;

  4. Šviežios ar šaldytos uogos;

Gaminimo eiga:

  • Supjaustykite datules. Kuo smulkiau supjaustysite, tuo greičiau išbrinks ir beveik nesijaus košėje. Datulės suteiks patiekalui saldų skonį.


  • Sumaišykite: avižų dribsnius, datules ir kakavą. Įberkite žiupsnelį druskos ir užpilkite karštu vandeniu (1 dalis avižų dribsnių/3 dalys vandens). Sumaišykite ir uždenkite dangčiu. Palikite 10 minučių. (Jei košę virsite, tai datules ir kakavą sudėkite košei išvirus).


  • Prieš patiekiant vėl sumaišykite ir valgykite su šviežiomis uogomis (jei šviežių uogų neturi, tai puikiausiai tiks ir šaldytos). Skanaus!

Receptas iš www.emityba.lt mitybos plano. Užsisakę mitybos planą, tiksliai žinosite, kokio dydžio turi būti Jūsų porcija. Užsisakyti individualų mitybos planą galite čia:

Individualūs mitybos planai

bottom of page