• Roberta Mišeikienė

Salotos su baklažanu ir feta

Taupote laiką ar skubate, o norite sveikai valgyti? Tai pasigaminkite sveikas ir gaivias salotas vakarienei. Tinka ir vegetarams, ir visavalgiams. Be gliuteno. Puikus pasirinkimas po treniruotės. Ingredientai žinomi ir randami kiekvienoje parduotuvėje.

Receptas iš mitybos plano, todėl ingredientai skaičiuojami individualiai.


Reikės:


1. Šviežių daržovių (naudojau Aisberg salotas, agurką, vyšninius pomidoriukus, tačiau Jūs galite pasirinkti ir kitokias šviežias daržoves);

2. Fetos;

3. Graikinių riešutukų;

4. Baklažano;

5. Alyvuogių aliejaus;


Gaminimas visiškai paprastas:


Keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų ir apkepkite baklažaną. Galite naudoti mėgiamus prieskonius. Baklažaną kepant, šiek tiek pasūdykite, tačiau, jei prieskoniai su druska, papildomai jos nedėkite.


Visus ingredientus sumaišykite. Papildomai salotų nebesūdykite, nes feta - sūri.


Skanaus!


Recent Posts

See All