top of page
Still Life

Gaukite individualų mitybos planą, kuris tikrai veikia.​
Pirmi rezultatai jau po 7 dienų!

2-Receptas-telefone.png
Mintybos-planavimas-telefone-m.png

Kalakutiena su ananasu ir agurkais

Mitybos planas svoriui mesti neatsiejamas nuo sveikos mitybos receptų. Kuo daugiau mitybos plane sveikų receptų, tuo mažesnis stresas metant svorį. Kalakutiena dažnai naudojama mitybos plane, ne tik todėl, kad turi mažai kalorijų, tačiau kalakutiena - tai skani mėsa.

Kalakutiena ruošiama įvairiais būdais: kepimas, virimas, troškinimas, ruošimas garuose, orkaitėje, grilyje, bei troškinimas. Tačiau pats paprasčiausias ir greičiausias paruošimo būdas - trumpai apkepti keptuvėje.


Dažnai manoma, kad metant svorį, mėsą reikia tik virti ar ruošti garuose, tačiau - tai netiesa. Jei nėra jokių medicininių priežasčių, dėl kurių reikia valgyti tik virtą ar garuose ruoštą maistą, tai metant svorį, galima naudoti ir kitus mėsos paruošimo būdus, tame tarpe ir kepimą.


Laikykitės kelių taisyklių kepant mėsą:

  • kiekvienam kepimui aliejų naudokite šviežią (nepanaudotą);

  • aliejų neperkaitinkite, o įkaitinkite vidutiniškai;

  • nepalikite mėsos be priežiūros, kad nepridegtų;

Kalakutiena su ananasu ir agurkais - tai skani ir gaivi vakarienė, norintiems numesti svorį, sveikai valgyti, sportuojantiems... Receptas be pieno produktų, be gliuteno. Pagaminsite greitai, o skonis nustebins. Saldžiarūgštis ananasas, gaivūs agurkėliai, soti kalakutiena su mėgiamais prieskoniais ir traškūs riešutai - tai tikras malonumas valgyti ir mesti svorį. Išbandykite!


Patiekalui pagaminti reikės tik 5 pagrindinių ingredientų:


  1. Kalakuto filė (arba vištienos);

  2. Ananaso šviežio;

  3. Agurkų šviežių (žalumynų);

  4. Graikinių riešutų;

  5. Alyvuogių aliejaus;



Gaminimas:


Keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų ir sudėkite kubeliais supjaustytą kalakutieną, užbarstykite prieskonių ir apkepkite. Patiekite su ananasu, agurkais ir riešutukais. Užbarstykite žalumynų.

Receptas iš www.emityba.lt mitybos plano. Užsisakę mitybos planą, tiksliai žinosite, kokio dydžio turi būti Jūsų porcija. Užsisakyti individualų mitybos planą galite čia:


bottom of page