Avižų dribsniai su kakava ir datulėmis
Updated: May 11, 2021
Jei pritrūko idėjų, kaip skaniai paruošti avižų dribsnius, išbandykite šį receptą! Kakava suteikia košei šokoladinį skonį, o datulės saldumo. Tikras desertas, tačiau be pridėtinio cukraus!

Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt
Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):
Avižų dribsniai (nevirti);
Kakava (be cukraus);
Linų sėmenys;
Džiovintos datulės;
Gaminimo eiga:
Avižų dribsnius, supjaustytas datules, kakavą, linų sėmenis suberkite į gilesnį indą ir sumaišykite. Įberkite žiupsnelį druskos ir užpilkite karštu vandeniu. Vėl sumaišykite ir uždenkite. Palikite 10-15 min.
Skanaus!