top of page

Avižų dribsniai su kakava ir datulėmis

Jei pritrūko idėjų, kaip skaniai paruošti avižų dribsnius, išbandykite šį receptą! Kakava suteikia košei šokoladinį skonį, o datulės saldumo. Tikras desertas, tačiau be pridėtinio cukraus!

Avižų dribsniai su kakava ir datulėmis

Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt


Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):

  1. Avižų dribsniai (nevirti);

  2. Kakava (be cukraus);

  3. Linų sėmenys;

  4. Džiovintos datulės;

Gaminimo eiga:


Avižų dribsnius, supjaustytas datules, kakavą, linų sėmenis suberkite į gilesnį indą ir sumaišykite. Įberkite žiupsnelį druskos ir užpilkite karštu vandeniu. Vėl sumaišykite ir uždenkite. Palikite 10-15 min. Skanaus!


Receptas iš www.emityba.ltmitybos plano. Užsisakę mitybos planą, tiksliai žinosite, kokio dydžio turi būti Jūsų porcija. Užsisakyti individualų mitybos planą galite čia:


bottom of page