• Roberta Mišeikienė

Avižų dribsniai su kakava ir datulėmis

Updated: May 11

Jei pritrūko idėjų, kaip skaniai paruošti avižų dribsnius, išbandykite šį receptą! Kakava suteikia košei šokoladinį skonį, o datulės saldumo. Tikras desertas, tačiau be pridėtinio cukraus!

Avižų dribsniai su kakava ir datulėmis

Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt


Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):

  1. Avižų dribsniai (nevirti);

  2. Kakava (be cukraus);

  3. Linų sėmenys;

  4. Džiovintos datulės;

Gaminimo eiga:


Avižų dribsnius, supjaustytas datules, kakavą, linų sėmenis suberkite į gilesnį indą ir sumaišykite. Įberkite žiupsnelį druskos ir užpilkite karštu vandeniu. Vėl sumaišykite ir uždenkite. Palikite 10-15 min.


Skanaus!




Recent Posts

See All