• Roberta Mišeikienė

Avižų dribsniai su kakava ir datulėmis

Updated: May 22

Jei pritrūko idėjų, kaip skaniai paruošti avižų dribsnius, išbandyk šį receptą! Kakava suteikia košei šokoladinį skonį, o datulės saldumo. Tikras desertas, tačiau be pridėtinio cukraus!

Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt


Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):


  1. Avižų dribsniai (nevirti);

  2. Kakava (be cukraus);

  3. Linų sėmenys;

  4. Džiovintos datulės;


Gaminimo eiga:


Datules supjaustyk. Avižų dribsnius, datules, kakavą ir linų sėmenis sumaišyk. Įberk žiupsnelį druskos ir užpilk karštu vandenius. Vėl sumaišyk ir uždenk. Palik 10-15 min. Skanaus!



#pusryciai #bepieno #begliuteno #vegetarai #becukraus #avizudribsniai #kakava #datules

90 views

KONTAKTAI

 +370 655 07454

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Pinterest Icon

© 2019 UAB Sveikatinimo Akademija. Visos teisės saugomos