top of page
Still Life

Gaukite individualų mitybos planą, kuris tikrai veikia.​
Pirmi rezultatai jau po 7 dienų!

2-Receptas-telefone.png
Mintybos-planavimas-telefone-m.png

Apie dešras ir dešrytes...

Sveiki mielieji, dažnai manęs klausiate: „ką aš valgau ir ko nevalgau“. Aš nevalgau ir mano šaldytuve nėra: rūkytų, vytintų, sūdytų, džiovintų mėsų, mėsyčių, dešrų, dešryčių, „kažkokių“ virtų supakuotų kumpelių ir kitų perdirbtų mėsos gaminių, o virtos dešros ir dešrelės niekada neatsiduria mano pirkinių krepšelyje.

Kodėl?

  • Per didelis druskos kiekis.

  • Per didelis riebalų kiekis (dažnai „nematomų“). Pavyzdžiui, dešrose gali būti net 50 proc. riebalų.

  • Konservantai, dažikliai, skonio stiprikliai...

O kas organizme detoksikuoja ir šalina šiuos priedus? Kepenys!

Kepenys - tai ypatingas organas, kuris saugo mūsų organizmą, t.y., detoksikuoja ir šalina su tulžimi įvairias į organizmą patekusias ar susidariusias kenksmingas medžiagas.


Tačiau kepenys turi ką veikti ir be įvairių maisto priedų detoksikacijos. Žmogus dažnai jas pamiršta ir nesaugo, kol kepenys primena apie save. O tada prasideda visokie organizmo valymai ir t.t.


Neteršk ir nereiks valyti!

Jei turite viršsvorį, padidėjusį kraujo spaudimą, lėtinių ligų, alergiją, migreną ir t.t., tai perdirbti mėsos produktai – blogas pasirinkimas, tačiau rinktis Jums.


Norite valgyti sveikiau ir numesti svorio? Pasiekite savo Svajonę! Užpildykite kalorijų skaičiuoklę ir rinkitės geriausią mitybos planą savo tikslui pasiekti.


bottom of page