Apie dešras ir dešrytes...




Sveiki mielieji, pastaruoju metu, manęs klausiate: „ką aš valgau ir ko nevalgau“. Aš nevalgau ir mano šaldytuve nėra: rūkytų, vytintų, sūdytų, džiovintų mėsų, mėsyčių, dešrų, dešryčių, virtų dešrelių ir dešrų, „kažkokių“ virtų supakuotų kumpelių ir kitų perdirbtų mėsos gaminių.


Kodėl?


  • Per didelis druskos kiekis.

  • Per didelis riebalų kiekis (dažnai „nematomų“). Pavyzdžiui, dešrose gali būti net 50 proc. riebalų.

  • Konservantai, dažikliai, skonio stiprikliai...


O kas organizme detoksikuoja ir šalina šiuos priedus? Kepenys!

Kepenys - tai ypatingas organas, kuris saugo mūsų organizmą, t.y., detoksikuoja ir šalina su tulžimi įvairias į organizmą patekusias ar susidariusias kenksmingas medžiagas.


O kepenys turi ką veikti ir be įvairių maisto priedų detoksikacijos. Tačiau žmogus dažnai jas pamiršta ir nesaugo, kol kepenys primena apie save. O tada prasideda visokie organizmo valymai ir t.t.


Neteršk ir nereiks valyti!


Jei turite viršsvorį, padidėjusį kraujo spaudimą, lėtinių ligų, alergiją, migreną ir t.t., tai perdirbti mėsos produktai – blogas pasirinkimas, tačiau rinktis Jums.



Individualus mitybos planas / Mitybos platforma


#emityba #sveikamityba #mitybosplanas #desra #druska #konservantai #perdirbtimesosproduktai




Recent Posts

See All