Roberta Mišeikienė

1 min.

Avižų dribsniai su feta ir braškėmis

Atnaujinta: bal 18

Receptas - skubantiems be pridėtinio cukraus! Nereikia virti, tik užpilti avižų dribsnius karštu vandeniu ir po 10 min patiekti su feta ir braškėmis.

Braškės suteikia patiekalui gaivumo ir saldumo. Receptas tinka ir vegetarams. Puikūs pusryčiai ir sportuojantiems, ir skubantiems į darbą. Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt

Ingredientai (skaičiuojami tik individualiai):

  1. Avižų dribsniai;

  2. Linų sėmenys;

  3. Braškės;

  4. Sūris feta;

Gaminimo eiga:

  • Avižų dribsnius ir linų sėmenis sumaišykite ir užpilkite karštu vandeniu (viena dalis avižų ir trys dalys vandens).

  • Truputį pasūdykite ir vėl sumaišykite.

  • Sandariai uždenkite ir palikite brinkti apie 10 min.

  • Avižų dribsnius galima ir virti, tačiau be linų sėmenų.

  • Jei virsite, linų sėmenis sudėkite, kai avižos išvirs.

  • Valgykite su braškėmis ir sūriu. Skanaus!

Valgome sveikiau, Mitybos Planas Be Kalorijų skaičiavimo ir griežto ribojimo. Personalizuoti, Skanūs ir Sveiki receptai svorio metimui ir gerai sveikatai. Receptai 5 ingredientai ir pirkinių sąrašas tik www.emityba.lt platformoje. Užsisakykite dabar!